Υπηρεσίες

Group Coaching

Personal Coaching

Corporate Coaching

ΩΡΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ

Εάν διαβάζετε αυτό,είναι πολύ πιθανό να αισθάνεστε ήδη αυτό το εσωτερικό κίνητρο που σας λέει ότι κάτι λείπει ή πρέπει να αλλάξει.Ίσως έχετε βιώσει μια σημαντική αλλαγή στη ζωή, όπως ένα πένθος ή μια κατάρρευση μιας σχέσης.Ίσως απλώς ξυπνήσατε και συνειδητοποιήσατε ότι κάτι πρέπει να αλλάξει και δεν μπορείτε να συνεχίσετε να ζείτε με τον τρόπο που ζούσατε.Τόσοι πολλοί άνθρωποι βιώνουν αυτήν την εσωτερική ώθηση, αλλά ποτέ δεν αναλαμβάνουν δράση.Θα είστε ένας από αυτούς ή είστε έτοιμοι να αρχίσετε να λέτε μια διαφορετική ιστορία;Εάν αισθάνεστε κολλημένοι, χαμένοι, συγκλονισμένοι, ανήσυχοι ή εξαντλημένοι – είμαι εδώ για να σας πω ότι δεν είστε μόνοι και ότι η ζωή δεν χρειάζεται να είναι έτσι.Ίσως να μην το πιστεύετε τώρα, αλλά μπορείτε πραγματικά να έχετε κάτι διαφορετικό.

life coach
Online Life Coach Greece

ΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΣΩΣΤΟ ΜΕΡΟΣ ΑΝ

 • Πιστεύετε ότι πρέπει να κάνετε αλλαγές, αλλά δεν είστε σίγουροι από που να ξεκινήσετε.
 • Αισθάνεστε κουρασμένοι, αγχωμένοι και απογοητευμένοι.
 • Νιώθετε σαν να λείπει κάτι.
 • Πιστεύετε ότι το παρελθόν σας παρεμποδίζει να προχωράτε προς τα εμπρός και επαναλαμβάνετε τακτικά επώδυνα μοτίβα στη ζωή και τις σχέσεις σας.
 • Αναζητάτε άλλους για να σας δώσουν αυτό που σας λείπει και συχνά αισθάνεστε απογοητευμένοι , μόνοι και αβοήθητοι.
 • Είστε σε ένα σταυροδρόμι και έχετε την ευκαιρία να είστε μεγάλοι και τολμηροί, αλλά ο φόβος σας  εμποδίζει.
 • Προσπαθείτε να κάνετε αλλαγές αλλά δεν διαρκούν ποτέ – απλώς συνεχίζετε σε κύκλους, καταλήγοντας εκεί που ξεκινήσατε και αισθάνεστε απογοητευμένοι,και ντροπιασμένοι.
 • Θέλετε η αλλαγή να είναι μόνιμη.

LIFE COACHING

Μέσα από το life coaching θα δημιουργήσω έναν ασφαλή χώρο για εσάς, για να ξεκινήσετε ένα ταξίδι έρευνας και αυτοανακάλυψης που θα σας οδηγήσει τελικά στις υψηλότερες κορυφές των δυνατοτήτων σας και στην επίτευξη των πιο αγαπημένων προσωπικών και επαγγελματικών σας στόχων.

CAREER COACHING

Ο καθένας μας πρέπει να βρει την δουλειά που του ταιριάζει.Πολλές φορές δεν ακούμε τον εαυτό μας με αποτέλεσμα να ακολουθούμε για πολλά χρόνια λάθος σταδιοδρομία γιατί εμπιστευόμαστε πιο πολύ την γνώμη των άλλων για το τι είναι καλύτερο και σωστότερο για μας.Μια ισορροπημένη και ικανοποιητική επαγγελματική ζωή ξεκινά θεραπεύοντας τον εσωτερικό μας κόσμο.

ΣΧΕΣΕΙΣ

Οι ανθρώπινες σχέσεις είναι τόσο πολύπλοκες όσο είναι και η ίδια η ανθρώπινη φύση. Πολλές φορές προσδιοριζόμαστε μέσα από την σχέση μας και χάνουμε την επαφή με τον αληθινό μας εαυτό.Για να μπορέσουμε να έχουμε μια ισορροπημένη σχέση πρέπει να επαναπρογραμματίσουμε το μυαλό μας και να κατανοήσουμε ότι η σχέσεις μας με τους άλλους βασίζονται σε μοντέλα και συνήθειες που μας έχουν καλλιεργήσει χωρίς να τα έχουμε επεξεργαστεί. 

ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ

Η αυτοπεποίθηση πηγάζει από την αποδοχή και την αγάπη που λαμβάνουμε από το δίκτυο των ανθρώπων που έχουμε δίπλα μας. Πολλές φορές αφηνόμαστε πιο πολύ από όσο πρέπει σε αυτή την ιδέα και μετατρέπουμε ολόκληρη την ζωή σε έναν ατέλειωτο διαγωνισμό οπού τελικά κάνεις δεν βγαίνει κερδισμένος.Μόλις μάθουμε πώς να λάβουμε απεριόριστη αποδοχή από τον ίδιο μας τον εαυτό θα έχει γίνει το πρώτο  μεγάλο βήμα προς την αλλαγή.

ΑΓΧΟΣ/ΣΤΡΕΣ

Σε καιρούς αβεβαιότητας, όλοι μας νοιώθουμε το άγχος να μας παραλύει. Κάποιες φορές  Μάλιστα τόσο που και η πιο απλή απόφαση φαίνεται βουνό.Τότε μοιάζει να  είναι αδύνατο να ξεπεραστεί ο φόβος και το άγχος άλλα  ευτυχώς υπάρχουν πολλές στρατηγικές και τεχνικές  που μπορείτε να ακολουθήσετε για να περάσετε από το φόβο και το άγχος στην ηρεμία και να ζήσετε καλύτερη και πλήρη ζωή.


ΣΠΟΥΔΕΣ

Πολλοί άνθρωποι εύχονται να είχαν ακολουθήσει διαφορετική πορεία στην ζωή τους όμως εγκλωβίστηκαν σε μια απόφαση που πήραν πριν καλά καλά μάθουν έστω και λίγο τον εαυτό τους.Η περίοδος των σπουδών και η αναζήτηση της ιδανικής μελλοντικής καριέρας είναι απο τις πιο σημαντικές στην ζωή μας.Μια λάθος απόφαση μπορεί να μας φέρει αντιμέτωπους με τρομερές δυσκολίες στα μετέπειτα χρόνια της ζωής μας.Μέσα από την εμπειρία coaching θα ξεκαθαρίσετε από νωρίς το θολό τοπίο και θα κερδίσετε μακροπρόθεσμα μια σταδιοδρομία που σας ταιριάζει απόλυτα χωρίς να χάσετε πολύτιμα χρόνια. 

 

Frequently Asked Questions

Το Life Coaching είναι ένα ταξίδι μέσα από σκέψεις, συναισθήματα και δέσμευση για αλλαγή. Είναι μια μορφή ανάπτυξης και εξέλιξης. Είναι η δύναμη που βοηθά τους ανθρώπους να μάθουν για τον εαυτό τους, να απελευθερωθούν και να προχωρήσουν. Είναι μια νοοτροπία που καθιστά τα πράγματα δυνατά για άλλους ανθρώπους. Τι είδους πράγματα? Σχεδόν τα πάντα.

Όποιος έχει στόχους στην ζωή του και θέλει να τους πετύχει.Όποιος θέλει να μάθει, να αναπτυχθεί και να βελτιωθεί σε διάφορους τομείς  έτσι ώστε να μπορεί να είναι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού του. Όποιος δεν ντρέπεται να ζητήσει βοήθεια όταν αισθανθεί αδύναμος.

Μία από τις πιο κοινές παρανοήσεις σχετικά με την καθοδήγηση της ζωής είναι ότι είναι μεταμφιεσμένη θεραπεία- ή, ακόμη χειρότερα, θεραπεία από έναν μη εξουσιοδοτημένο επαγγελματία. Στην πραγματικότητα, το life coaching είναι μια ξεχωριστή προσέγγιση που έχει σχεδιαστεί για να βοηθά τους φιλόδοξους ανθρώπους να ανταποκρίνονται αποτελεσματικά  όλους τους τομείς της ζωής.

Στόχος μου είναι να κατανοήσω πως βλέπει ο κάθε άνθρωπος τον εαυτό του και πως βιώνει τον κόσμο ώστε να συνδράμω στην προσωπική του εξέλιξη. Η φιλοσοφία μου είναι βαθιά ανθρωπιστική. Μέσω της συνεργασίας μας προσπαθώ να ενδυναμώσω τους ανθρώπους αντιμετωπίζοντας τους ως άτομα τα οποία μπορούν, μέσω της δύναμης του κινήτρου της αυτοπραγμάτωσης ,να βελτιώσουν την ζωή τους.Οι άνθρωποι μπορούν να φτάσουν σε υψηλά επίπεδα αυτοπραγμάτωσης  όταν  δημιουργήσουν ένα χώρο εμπιστοσύνης για τον εαυτό σας.

Αν αντιμετωπίζετε προβλήματα στην καριέρα σας, τα οικονομικά,την οικογένεια, τις σχέσεις σας με τους άλλους , το σώμα σας, ο life coach μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε σαφείς στόχους και σχέδια, να ξεπεράσετε τα εμπόδια ή να σας βοηθήσει να ξεκολλήσετε σε σχεδόν οποιοδήποτε τομέα της ζωής σας.Ειδικότερα:

 • Εάν έχετε κολλήσει, αγωνίζεστε  ή υποφέρετε … μάλλον πρέπει να αλλάξετε τη νοοτροπία σας
 • Έχετε δυσκολία στη διαχείριση των συναισθημάτων σας
 • Έχετε ένα τεράστιο στόχο που επιθυμείτε, αλλά δεν το έχετε καταφέρει ακόμη
 • Σας αρέσει η συνεχής μάθηση και οι προκλήσεις
 • Θέλετε να δείτε πως θα ήταν αν κάνατε τα πράγματα αλλιώς αλλά δύσκολα το τολμάτε

τότε ναι, είναι για σένα

The best coaches really care about people. They have a sincere interest in people. Coaching is a profession of passion. You can't coach people unless you genuinely care about them
john wooden